Om GoPilot

Hvad er GoPilot

GoPilot er en platform der har til formål og gøre det nemt for kunder og finde en dronepilot. Om de søger en lokal eller specifikke kompetencer gør ingen forskel, vi har nemlig sørget for at kunden kan filtrere deres søgning efter deres ønsker. GoPilot er på den ene side til alle dronepiloter i Danmark der ønsker og blive eksponert over for flere potentielle kunder. På den anden side er GoPilot til det personer der står og mangler en dronepilot.

Hvordan Fungere GoPilot

GoPilot er to sider der forhåbentlig mødes når der er opstået et behov for en dronepilots kompetencer og udstyr.
Platformen fungerer således at alle kan tilgå hjemmesiden helt gratis og søge efter en dronepilot med kompetencer og udstyr efter deres ønsker. Finder kunden dronepiloten interessant kontaktes droneføreren via profilen og der bliver så sendt en besked direkte til pilotens mail adresse. Nu er kontakten mellem kunde og dronepilot oprettet og GoPilot´s job er fuldført. Hvad der aftales mellem pilot og kunde blander vi os ikke i.

Hvorfor GoPilot?

GoPilot vil gøre det muligt for alle at have en chance for at udføre droneopgaver. I stigende takt med behovet ønsker vi at gøre det nemt for potentielle kunder og finde en dronepilot til deres opgave. Der er mange dronepiloter der ikke har en hjemmeside eller mulighed for at vise deres kompetencer frem, men som er dygtige, og her kan de oprette deres profil helt gratis og blive fundet af potentielle kunder. Vi oplever også mange kunder der har svært ved at finde en pilot da piloten bliver mere og mere eftertragtet end en virksomhed. Det sker ofte at der søges et mere personligt forhold til piloterne ved de mindre opgaver, og her ønskes oftes også en lokal pilot og det kan GoPilot klare.
Opret dig gratis nu!

Fremtiden for GoPilot

Vi ønsker og samle dronepiloterne i Danmark så vi kan stå sammen og stå stærkere som en helhed. Vi kan hjælpe hinanden med at skabe et bedre image for drone branchen og skabe et “Go-To” for både drone piloter og potentielle kunder. Vores formål er ikke at tjene penge men at skabe kontakten mellem dronepilot og kunde og optimere til fordele for begge parter.