Betingelser

Generelt

GoPilot er en gratis service men hvor der som brugerne skal oprettes en profil og derefter vises den frem til interesseret købere. Alle oplysninger om brugeren af hjemmesiden er specificeret under privatlivspolitik. Betingelserne og vilkår er gældende mellem den enkelte bruger og virksomheden bag GoPilot. .Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Gopilot og én fysisk person eller firma (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten.For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne hvilket sker i forbindelse med oprettelsen.

Tjenestes omfang

Dronepiloter kan oprette deres profil og vise deres egenskaber og erfaringer frem til potentielle kunder. Hvis en kunde skulle finde piloten interessant kan kunden kontakte piloten via siden og stille relevante spørgsmål. Når kontakten er oprette blander GoPilot sig ikke i hvordan opgaven løses og kan derfor ikke stilles til ansvar for hvad der sker efterfølgende. Tjeneste er på nuværende tidspunkt gratis for begge parter og der kræves derfor ingen former for betalings informationer.  

Adgang til tjenesten

Dronepiloten kan kun gøre brug af tjenesten ved at oprette en brugerprofil på hjemmesiden og acceptere betingelser, privatlivspolitik og cookies. Det er påkrævet at dronepiloten har dronebevis.

Brugere der ønsker og finde en dronepilot til en pågældende opgave vil blive bedt om at oplyse deres mail ved kontakt af piloten.

Registrering og brugeradgang

Det er brugerens ansvar at sikre, at de angivne oplysninger i profilen er korrekte og opdateres hvis ændringer skulle forkomme. Ved oplysning af falske informationer kan brugeren blive slettet omgående – det gælder også dronebevis. Ved registrering må Brugeren kun oplyse egne oplysninger, medmindre der foreligger en aftale med ejeren af de pågældende oplysninger. Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er aftalt. 
Brugeren skal opbevare login oplysningerne sikkert , således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af brugerens oplysninger, så skal Brugeren omgående underrette til GoPilot.dk

Tilpasninger og ændringer

Virksomheden bag GoPilot.dk forbeholder sig retten til at ændre gebyret og betingelser for den service eller tjeneste der udbydes. Ændringen skal meddeles til brugerne senest tredive (30) dage inden ændringer træder i kraft. I tilfælde af ændringer lig med ovenstående, vil brugeren blive bedt om at oprette et abonnement og først derefter vil der kunne opkræves betaling. Hvis brugeren ikke opretter abonnement vil den pågældende tjeneste ikke kunne bruges. 

GoDrone
Thorsvej 25
4060 Kirke Såby
CVR: 39291266
Mail: Kontakt@godrone.dk